Beden Dili

ISBN
9786055161606
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
238
Sinergoloji Davranış Bilimleri Enstitüsü’nün Kurucusu Olan Mert Aydıner, Paul Ekman International (Uk) Mezunudur. Bu Alanda Günümüze Kadar Yaptığı Akademik Çalışmalar, Yazdığı Eğitim Kitapları, Katıldığı Tv Programları, Gazete Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 498727
 

Ürün Özellikleri

Sinergoloji Davranış Bilimleri Enstitüsü’nün Kurucusu Olan Mert Aydıner, Paul Ekman International (Uk) Mezunudur. Bu Alanda Günümüze Kadar Yaptığı Akademik Çalışmalar, Yazdığı Eğitim Kitapları, Katıldığı Tv Programları, Gazete Ve Dergilerde Yayınlanan Yazıları İle Beden Dili Konusundaki Uzmanlığını Kanıtlamıştır. Bugün Dünyanın Sayılı Sinergologlarından Biri Olarak Uluslararası Çapta Eğitim Ve Danışmanlık Çalışmalarını Sürdürmektedir.

Artık Dizginleri Ele Alma Zamanı Gelmedi Mi?
Yeni Ve Kanıtlanmış Bu Bilgiler Sizleri Çok Şaşırtacak

Karşılaştığınız Kişiler Hakkınızda Bir Yargıya Varmak İçin Sadece Üç Saniyeye İhtiyaç Duyuyor. Peki, Bu Değerlendirmenin Tek Bir Kelime Etmeden Sadece Beden Dilinize Bakılarak Yapılması Sizi Korkutmuyor Mu?
Sizi Harekete Geçiren Duyguları Nelerin Tetiklediğini Bilerek Davranışlarınızı Kontrol Edebiliyor Musunuz? Yoksa Tercih Hakkınız Olduğunu Anlayamadan Duygularınızın Pençesinde Tepkisel Bir Hayat Mı Sürü-yorsunuz?
Söylenen Şeyler İle Davranışların Çeliştiğini Görebilecek Beceriye Sahip Misiniz? Yoksa Sizi Aldatmak İsteyenler İçin Kolay Bir Lokma Mısınız?
Büyük Sözler Sarf Ederken Bunun Arkasında Durabileceğinizi Gösteren Sağlam Bir Duruş Sergileyebiliyor Musunuz? Yoksa Sözleriniz Davranışlarınızın Gölgesinde Mi Kalıyor?
Karşınızdakinin İçtenliğini Veya Samimiyetsizliğini Birbirinden Ayırabiliyor Musunuz? Yoksa Hâlâ Her-kesin Sizi Sevdiğini, Size Değer Verdiğini Ve Saygı Duyduğunu Mu Düşünüyorsunuz?

Boyutlar

15x22

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat