Bebek Takvimi-Pembe %17 indirimli Annette Nolden

Bebek Takvimi - Pembe

ISBN
9789944186421
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
185
Bebeğinizin heyecan dolu ilk yılının yol arkadaşı Bebeğiniz doğdu. Artık yepyeni bir hayatınız oldu. Çünkü bundan böyle (hemen hemen) hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu yeni hayatınızda güvenilir, gece gündüz başvurabileceğiniz Yazının devamı...
24,00 TL
%
25
İndirimli
18,00 TL Kazancınız: 6,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 463831
 

Ürün Özellikleri

Bebeğinizin heyecan dolu ilk yılının yol arkadaşı
Bebeğiniz doğdu. Artık yepyeni bir hayatınız oldu. Çünkü bundan böyle (hemen hemen) hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu yeni hayatınızda güvenilir, gece gündüz başvurabileceğiniz bir dosta ihtiyaç duyacaksınız.
Bebek Takvimi yavrunuz bir yaşını dolduruncaya kadar size eşlik etmeyi amaçlıyor. Çocuğunuzun her ayki gelişimi, sağlığı, beslenmesi ve büyümesi hakkında içerdiği bilgilere başvurabilir, hem bebekler hem de anneleri için sunduğu önerilerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca doktor randevularını, düşünceleriniz, olayları bu kitaba kaydedebilir ve en sevdiğiniz fotoğrafları da yapıştırabilirsiniz.
Bebek Takvimi çocuğunuzun bu dünyadaki ilk on iki ayıyla ilgili hem sizin için bir yol arkadaşı hem de kişisel hatıra defteriniz olmaya aday bir kitap.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

16.5x20.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Aile (Kadın, Erkek ve Çocuk) Çocuk Bakımı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,00   
18,00   
×
Kapat