Batık Gemi Sintiya

ISBN
9786051565026
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
200
Bir balıkçı, Norveç kıyılarında, can simidine bağlanmış bir beşiğin içinde bir bebek bulur. Bebeğin üzerinde pahalı kıyafetler ve altın bir oyuncak vardır. İyi kalpli balıkçı ve karısı bebeği kendi çocuklarıyla birlikte Yazının devamı...
10,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 589668
 

Ürün Özellikleri

Bir balıkçı, Norveç kıyılarında, can simidine bağlanmış bir beşiğin içinde bir bebek bulur. Bebeğin üzerinde pahalı kıyafetler ve altın bir oyuncak vardır. İyi kalpli balıkçı ve karısı bebeği kendi çocuklarıyla birlikte büyütürler. Üstün zekâsı ve Norveçlilerden farklı görünümüyle dikkat çeken çocuk, 15 yaşına geldiğinde hakkındaki gerçeği öğrenir. Cesur delikanlının artık hayattaki tek gayesi geçmişin karanlık sayfalarını aydınlatmaktır.

Gençlerimize okuma alışkanlığı kazandırmak kadar bu hedefe hangi kitaplarla ulaşılacağı da önemlidir. Önemli dünya klasiklerinden biri olan Batık Gemi Sintiya, serinin diğer kitapları gibi kendi değerlerimiz açısından gözden geçirilerek seçildi. Kitap, akıcı ve sürükleyici bir dille Türkçemize tercüme edildi ve gençlerimizin hafızalarında iz bırakacak bir klasik olma iddiasıyla piyasaya sürüldü.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,00   
10,00   
×
Kapat