Başkasından Duymasın

Başkasından Duymasın

ISBN
9789756744057
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
220
Hiç eşinizi aldattınız mı İlişkinizin bir döneminde aldatılmanın acısın yaşadınız mı Yapılan araştırmalar, ilişkilerin yüzde doksanının bu zorlu sınavdan geçtiğini gösteriyor. Yaşanan bu bunalım, ilişkileri çoğu zaman bir Yazının devamı...
14,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 610940
 

Ürün Özellikleri

Hiç eşinizi aldattınız mı İlişkinizin bir döneminde aldatılmanın acısın yaşadınız mı Yapılan araştırmalar, ilişkilerin yüzde doksanının bu zorlu sınavdan geçtiğini gösteriyor. Yaşanan bu bunalım, ilişkileri çoğu zaman bir yol ayrımına getiriyor.
Seçeneklerden biri, düzenin bozulmaması için göz yummak, yaranın içten içe kanadığı bir iişkiyi sürdürmek. Diğeri, intikam peşinde koşmak. Bütün sonuçlarıyla birlikte ilişkiye son vermek de bir seçenek elbette. Böyle bir bunalımından ilişkyi iyileştirerek çıkmak ise seçeneklerinen zoru olduğu kadar en çok şey vaat edeni. Aldatmanın temelleri nelerdir İlişkiler hangi noktalarda zayıflar Hangi boşluklar üçüncü kişilerle doldurulmaya çalışılır Aldatma-aldatılma sınavından geçen bir ilişkinin çok daha sağlıklı bir şekilde sürdürülme olanağı var mıdır Başkasından duymasın, bu sürecin anlaşılması ve tarafların sorunla en az bedel ödeyip en çok yarar elde ederek yüzleşebilmesi için uygulanabilecek çözümler üzerine.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,00   
14,00   
×
Kapat