T.S.Ç. Başarma Cesaretini Gösterin %17 indirimli J.Canfield-M.V.Hansen

Başarma Cesaretini Gösterin

ISBN
9789753000161
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
220
“Hayatta daha çok şey başarmak isteyen herkes için ideal bir kitap... çarpıcı!“ Norman Vincent Peale Hayatınız ne durumda Fena değil mi Peki iyi değil mi İdare mi ediyorsunuz Jack Canfield ve Mark Victor Hansen hayatın bize şu ankinden Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 449082
 

Ürün Özellikleri

“Hayatta daha çok şey başarmak isteyen herkes için ideal bir kitap... çarpıcı!“
Norman Vincent Peale
Hayatınız ne durumda Fena değil mi
Peki iyi değil mi İdare mi ediyorsunuz
Jack Canfield ve Mark Victor Hansen hayatın bize şu ankinden çok daha fazlasını verebileceğinize inanıyor... tek yapmamız gereken ona elimizi uzatma cesartini göstermek. Başarma Cesaretini Gösterin, her birimizin başarılı bireyler olduğumuzu düşünmemizi sağlayacak özgüveni ve özsaygıyı geliştirerek başarılı olmamız için bize bir plan sunuyor. Bu sade program hedefleri herkesin işine yarayabilir. Korkularınızı yenme ve yaşamın zorluklarıyla yüzleşme cesaretini gösterin. Başarma Cesaretini Gösterin.
Jack Canfield, benlik saygısı hakkında birkaç kitap yazmış ve tüm dünyada yarım milyonu aşkın insana seminerler vermiştir. Mark Victor Hansen medyada sıkça gördüğümüz, tanınmış bir konuşmacıdır. Canfield ve Hansen, birlikte, New York Times'in en çok satan kitaplar listesindeki Tavuk Suyuna Çorba kitaplarını yazmışlardır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

14x21

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat