Başarı ve Mutluluğun Sırları-Cep %25 indirimli Og Mandino

Başarı ve Mutluluğun Sırları (Cep Boy)

ISBN
9789753311625
Yazar
Yayıncı
Dünyanın en ünlü konumacı ve yazarlarından olan Og Mandino; yaptığı ilham verici konuşmalar ve yazdığı kitaplarla tüm dünyada pek çok dost edindi. Mandino'nun bütün duygularını, düşüncelerini, günlük yaşamının en çarpıcı Yazının devamı...
6,00 TL
%
30
İndirimli
4,20 TL Kazancınız: 1,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 450873
 

Ürün Özellikleri

Dünyanın en ünlü konumacı ve yazarlarından olan Og Mandino; yaptığı ilham verici konuşmalar ve yazdığı kitaplarla tüm dünyada pek çok dost edindi. Mandino'nun bütün duygularını, düşüncelerini, günlük yaşamının en çarpıcı olaylarını büyük bir içtenlikle anlattığı günlüğü olan “Başarı ve Mutluluğun Sırları“, onun eski ve yeni tüm dostlarına özel bir hediyesi.
Bazen karlı bir kış gününde çiftliğinde, bazen ülkenin herhangi bir yerinde küçük bir otel odasında; bazen hasta bir arkadaşını rahatlatmaya, bazen uçağa yetişmeye çalışırken yazdığı anılarında, Mandino başarısının tüm sırlarını kağıda döküyor. Yaşamının acı tatlı tüm anlarını, tıpkı mutlulukları gibi sorunlarını da okuyucularıyla paylaşıyor. Tüm yaşadıklarında Og Mandino'ya eşlik ederken, yarınların neler getireceğini merak etmenin zevkini bir kez daha yaşayacak, asla arkanıza dönüp bakmamayı öğreneceksiniz.

Boyutlar

9.5x13.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,20   
4,20   
×
Kapat