Bankacılar İçin Görevde Yükselme Sınavlarına Hazırlık %17 indirimli Şe

Bankacılar İçin Görevde Yükselme Sınavlarına Hazırlık

ISBN
9789759138639
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
830
Halen bankalarda görev yapmakta olanlar için hazırlanmış olan “Görevde Yükselme Sınavlarına Hazırlık“ kitabı, özellikle yükselme sınavlarına hazırlananların ihtiyaç duyabilecekleri geniş kapsamlı bilgi ihtiyacı göz önünde Yazının devamı...
69,00 TL
%
17
İndirimli
57,27 TL Kazancınız: 11,73TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 474630
 

Ürün Özellikleri

Halen bankalarda görev yapmakta olanlar için hazırlanmış olan “Görevde Yükselme Sınavlarına Hazırlık“ kitabı, özellikle yükselme sınavlarına hazırlananların ihtiyaç duyabilecekleri geniş kapsamlı bilgi ihtiyacı göz önünde bulundurularak, titiz bir çalışma sonucu hazırlanmıştır.
Ülkemizde hızla büyüyen bankacılık sektöründe faaliyette bulunan bankalar banka içinde unvan değişimlerini yaparken genellikle yazılı sınav yapmaktadırlar. Bu sınavlara hazırlanmak isteyenlerin bol sayıda örnek soru çözümü üzerinde sınav öncesi çalışmaları başarıları açısından büyük önem taşımaktadır.
Kitapta, ayrıntılı konu anlatımı, geçmiş dönem sınavlarında çıkmış soru benzerleri ile yeni soru tiplerine yer verilmiştir. Kitapta yer alan sorular hem çözümlü hem de deneme testleri olarak hazırlanmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

18,5x3

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Kitap Eğitim Sınavlara Hazırlık

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
57,27   
57,27   
×
Kapat