Bakma Sevdalısı

ISBN
9789944148078
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
193
Her insanın içinde var olan gözetleme arzusunun zaman zaman bir röntgenciliğe vardığı ve bu röntgenciliğin arada bir teşhircilikle kaynaştığı bir kitap Bakma Sevdalısı... Bir anahtar deliğinden içeriyi gözetlediğiniz hissi, neredeyse Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 440415
 

Ürün Özellikleri

Her insanın içinde var olan gözetleme arzusunun zaman zaman bir röntgenciliğe vardığı ve bu röntgenciliğin arada bir teşhircilikle kaynaştığı bir kitap Bakma Sevdalısı... Bir anahtar deliğinden içeriyi gözetlediğiniz hissi, neredeyse tüm kitap boyunca insanı sarıyor.
İtalyan edebiyatının en büyük yazarlarından biri olan Alberto Moravia, lanetli bir yöntemle yapılan bazı gizli gözlemlerin bir hayatı nasıl da yaralayabileceğini gösteriyor, benzersiz anlatımıyla!
Çocukluktan kalma tüm kıskançlıkları, tek başına bir birey olarak var olma isteğine rağmen bir türlü var olamamanın getirdiği acıyı, kitabın kahramanıyla birlikte yaşıyorsunuz. Ama belki de hepsinden önemlisi, ilgisiz ve soğuk bir babanın ağırlığı altında ezilmiş bir adamın, bir oğulun, bir kocanın, gerçeklerle savaşını izliyorsunuz. Önce gerçekleri yakalama, sonra onlardan kaçma ve nihayet her şeyi kabullenince de ayağa kalkma, sevdiklerime zarar vermeden ayakta kalma çabalarına tanıklık ediyorsunuz.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman İtalyan

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat