Bağdattan Yönetim Kurullarına %17 indirimli Ezra K. Zilkha

Bağdat’tan Yönetim Kurullarına

ISBN
9786055097035
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
272
Bu kitap, 1800'lü yılların sonu, 1900'lu yılların başında Osmanlı Ortadoğu'sunda yaşayan Khedouri A. Zilkha ve ailesinin nefes kesen aile hatıratlarını bir araya getirmektedir. Khedouri Zilkha, Ortadoğu'da ilk özel sermayeli bankacılık Yazının devamı...
22,00 TL
%
17
İndirimli
18,26 TL Kazancınız: 3,74TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 496581
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap, 1800'lü yılların sonu, 1900'lu yılların başında Osmanlı Ortadoğu'sunda yaşayan Khedouri A. Zilkha ve ailesinin nefes kesen aile hatıratlarını bir araya getirmektedir. Khedouri Zilkha, Ortadoğu'da ilk özel sermayeli bankacılık sistemini yaratmıştır. Zilkha Ailesi, 20. Yüzyılda, girdikleri ortaklıklarla, yaptıkları yatırımlarla, aldıkları yönetim sorumluluklarıyla ve giriştikleri her sosyal işle (ki bunlar arasında Mothercare, CIGNA, Cambridge Associates, Brookings Institute, Revlon, Wesleyan, Metropolitan Opera ve Princeton Üniversiteleri var), küresel bankacılık ve yatırım tarihine ve genel anlamda yaşama önemli başarılar ve izler kazımıştır.
Orijinal Zilkha hatıratları ilk defa İngilizce olarak, 1999 yılında, Bağdat'ta kurdukları ilk bankanın 100. Yıldönümünde, ailenin yaşayan efsanesi Ezra K. Zilkha tarafından, The New York Times Dergisi editörlerinden Ken Emerson'un yardımlarıyla kaleme alınmıştır. Ezra K. Zilkha ile yaptıkları sohbetlerden, hatıratlarda yazdıklarından, anlattıklarından, yaşam değerlerinden ve öğretilerinden etkilenen genç arkadaşı Serkan Elden, Zilkha hatıratlarını bu kitapla Türkçe kitap okuruna kazandırırken, aynı zamanda bu muhteşem efsaneyi ait oldukları coğrafyadaki insanlarla paylaşarak, Zilkha Ailesine “Evinize Hoşgeldiniz“ hediyesi vermektedir.
(Tanıtım Bülteninden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,26   
18,26   
×
Kapat