Babanızı Satrançta Nasıl Yenersiniz

ISBN
9789944174916
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
128
Bu satranç kitabı herkes için. Sekizinden seksenine. Yeni başlayanından ustasına. Anlaşılır ve kolay izlenebilir bir formatta, güçlü bir rakibin ustaca manevralarla nasıl alt edilebileceği anlatılıyor (bir arkadaşın, kulüp oyuncusunun, Yazının devamı...
8,00 TL
%
30
İndirimli
5,60 TL Kazancınız: 2,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 548482
 

Ürün Özellikleri

Bu satranç kitabı herkes için. Sekizinden seksenine. Yeni başlayanından ustasına. Anlaşılır ve kolay izlenebilir bir formatta, güçlü bir rakibin ustaca manevralarla nasıl alt edilebileceği anlatılıyor (bir arkadaşın, kulüp oyuncusunun, babanın). Gerçek oyunlardan alınan hoş ve öğretici pozisyonlarla 50 ölümcül mat oyununu izleyebileceksiniz.
Yeni başlayanlar, şahı sıkıştırma hamlelerini izleyerek, hücumlarını, kombinasyonlarını düzenleyebilecek, feda hamlelerini anlayabilecek, taktik yeteneklerini geliştirebileceklerdir.
İleri oyuncular bu hamlelerin çoğunu yeniden anımsayacaktır. Ancak bu yeni bir sınıflandırma içersinde olmaktadır. Uzmanlar hamle sıralamalarını bilmenin başarıda çok önemli olduğunu kabul etmektedirler. Bu kitap bu konuda yardımcı olmaktadır.
Bu kitabı okumak hem eğlenceli olacak, hem de gelişiminize yararı dokunacak hamleleri anımsayacak veya öğreneceksiniz.
Bu kitabın yazarı olan büyük Usta Murray Chandler Kadet 1976 Dünya şampiyonasında ikinci olurken yarışmayı Kasparov'un önünde tamamlamıştı.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğlence Oyun

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,60   
5,60   
×
Kapat