Ayurveda Aromaterapi %17 indirimli L.Miller-B.Miller

Ayurveda ve Aromaterapi

ISBN
9789755400754
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
464
Son iki yıldır tanıdığım Miller'ların yazdığı “Ayurveda ve Aramoterapi” için bir önsöz yazmam istendiğinde bunu hemen kabul ettim. Bu yaşamdaki yolumuzu çizerken, bazen yolumuz, insan deneyimini sadece sevgileri ve içten ilgileriyle Yazının devamı...
28,50 TL
%
25
İndirimli
21,38 TL Kazancınız: 7,12TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 487125
 

Ürün Özellikleri

Son iki yıldır tanıdığım Miller'ların yazdığı “Ayurveda ve Aramoterapi” için bir önsöz yazmam istendiğinde bunu hemen kabul ettim. Bu yaşamdaki yolumuzu çizerken, bazen yolumuz, insan deneyimini sadece sevgileri ve içten ilgileriyle geliştirme dürüstlüğü ve isteğinde olan diğerleriyle kesişecek kadar şanslıyızdır. Light ve Bryan Miller bu yüze gönüllü insanlara en iyi örnektir. Onların şifa veren ve eğitici çalışmalarını canı gönülden destekliyorum ve onların amaçlarının kişisel, toplumsal ve evrensel transformasyon için olduğunu biliyorum. Bu önsözün tarafımdan yazılmasının istenmesi de bana onur veriyor.
Yaşam, seçimler yapılmasını gerektiren durumlarla doludur. Bu seçimlerin bazıları önemsizdir ve hiç çabasız ya da çok az çabayla yapılabilirler. Bazıları ise yaşamlarımızı önemli derecede etkiler ve karar vermeden önce çalışmayı ve inceden inceye araştırmayı gerektirir. Ne renk araba alacağınıza ilişkin bir seçimin çocuklarınızı nerede yetiştireceğiniz veya ne tür bir işte çalışacağınıza ilişkin seçimlerle karşılaştırıldığında önemini yitireceği açıktır.

Boyutlar

13x19

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Sağlık Uygulamaları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
21,38   
21,38   
×
Kapat