Ay'a Yolculuk

ISBN
9786059964101
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
72
"Ertesi sabah uykudan uyanan yolcular Dünya'yı koca bir Ay gibi görüyorlardı. Dünya'nın her tarafını bulutlar çepeçevre çevirmişlerdi. Ay da hem daha yakın hem daha büyük görünüyordu. O gün sabahtan akşama kadar üç yolcu etraftaki Yazının devamı...
6,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 577046
 

Ürün Özellikleri

"Ertesi sabah uykudan uyanan yolcular Dünya'yı koca bir Ay gibi görüyorlardı. Dünya'nın her tarafını bulutlar çepeçevre çevirmişlerdi. Ay da hem daha yakın hem daha büyük görünüyordu. O gün sabahtan akşama kadar üç yolcu etraftaki güzel manzarayı seyretmekle meşgul oldular..."

***

Fransız roman yazarı Jules Verne'in 1865 yılında kaleme aldığı dünyaca meşhur eseri Ay'a Yolculuk, sürükleyici ve eğlenceli anlatımıyla çocukların ilgisini çektiği gibi büyüklerin de beğenisini kazanmıştır.
Yazar Hakkında;
(d. 8 Şubat 1828 – ö. 24 Mart 1905), Fransız yazar ve gezgin. Verne, Hugo Gernsback ve H. G. Wells ile genellikle "Bilim kurgunun babası" olarak adlandırılır. Eserlerinde ayrıntılarıyla tarif ettiği buluşlar ve makinaların o sıralarda gelişmekte olan Avrupa sanayisi ve teknolojisine ilham kaynağı olduğu düşünülür. özellikle uzay, hava taşıtları, denizaltılar hakkında yazmıştır. Daha çok Denizler Altında Yirmi Bin Fersah (1870), Dünyanın Merkezine Yolculuk (1864) ve Seksen Günde Devr-i âlem (1873) romanlarıyla tanınır. UNESCO'nun çeviri kitap veritabanına (Index Translationum) göre dünyada en çok çevrilen ikinci bireysel yazardır.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,00   
6,00   
×
Kapat