Değişen Türkiye %17 indirimli Heinz Kramer

Avrupa ve Amerika Karşısında Değişen Türkiye

ISBN
9799753625929
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
364
Balkanlar, Ortadoğu ve Kafkaslar'ın kesiştiği yerde bulunan Türkiye, Avrupa ve Amerika açısından büyük bir stratejik öneme sahip. Sovyetler'in dünya haritasından silinmesinden sonra, kendi içinde değişiklikler yaşamaya başlayan Yazının devamı...
16,50 TL
%
36
İndirimli
10,56 TL Kazancınız: 5,94TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 543025
 

Ürün Özellikleri

Balkanlar, Ortadoğu ve Kafkaslar'ın kesiştiği yerde bulunan Türkiye, Avrupa ve Amerika açısından büyük bir stratejik öneme sahip. Sovyetler'in dünya haritasından silinmesinden sonra, kendi içinde değişiklikler yaşamaya başlayan Türkiye, aynı zamanda uluslararası arenada da değişik fırsatlarla karşı karşıya kaldı. Değişen Türkiye kitabı, işte bu değişiklikler ve bunların Türkiye'nin dış politikasına getirdiği yeni boyutlar üzerinde duruyor.
Ülkemiz epeydir dünyanın gündeminde; bunu, son zamanlarda olağanüstü artan Türkiye odaklı yayınlardan anlıyoruz. Hemen her önemli Batı ülkesinde 'Türkiye uzmanı' denilebilecek kişiler, şu sıralarda bildiklerini raporlara, makalelere ve kitaplara taşımakla meşguller. Heinz Kramer, Almanya'nın işini en ciddiye alan 'Türkiye uzmanı' bugün ve elinizde tuttuğunuz kitabı, sadece ülkesinde değil bütün Batılı çevrelerce Türkiye üzerinde yeniden düşünmeyi zorlayacak önemde bulundu. Bizim okurların da, daha tercümesi yayımlanmadan önce tartışılmaya başlanan Kramer'in kitabı aracılığıyla, Türkiye'nin dışarıda nasıl algılandığını öğrenmeye hakları olduğuna inanıyorum.
Fehmi Koru-
Heinz Kramer'in “Değişen Türkiye“ adlı kitabı, daha yayımlanmadan aylar önce Amerika'daki Türkiye uzmanlarının en merakla beklediği çalışmaların başında geliyor. Yayımladıktan sonra, sadece Amerika'daki Türkiye uzmanlarının değil, Türkiye'yi “içinden' kavramakta zorluk çekenlerin de, en fazla etkilendiği ve yararlandığı eser oluverdi. Kramer, Türkiye'ye mesafeli yaklaşarak, serinkanlı ve keskin gözlemler ve tahlillerle Batı'dan Türkiye'nin nasıl göründüğü ve algılandığını çok çarpıcı bir biçimde yansıtırken; bir yandan da ülkeleri üzerinde kafa yoran Türkiye'deki herkese pusula olarak da kullanabilecekleri bir ayna tutuyor.
Cengiz Çandar-
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Yeni Dünya Düzeni

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,56   
10,56   
×
Kapat