Atletizm Daha Hızlı, Daha Yüksek Daha Güçlü

ISBN
9789755216867
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Özellikle Süreyya Ayhan'ın dünya çağındaki başarılarından sonra ülkemizde de yavaş yavaş popüler sporlardan biri haline gelen atletizm, aslında dünyanın en eski ve yaygın sporu. 100 metre sürat koşularından 42.195 km'lik uzun mesafe Yazının devamı...
32,90 TL
%
17
İndirimli
27,31 TL Kazancınız: 5,59TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 568577
 

Ürün Özellikleri

Özellikle Süreyya Ayhan'ın dünya çağındaki başarılarından sonra ülkemizde de yavaş yavaş popüler sporlardan biri haline gelen atletizm, aslında dünyanın en eski ve yaygın sporu.
100 metre sürat koşularından 42.195 km'lik uzun mesafe koşularına, çekiç atmadan yüksek atlamaya kadar birçok kategoriyi içeren atletizm, günümüzde futbol ve basketbolun ardından en çok izlenen ve amatör olarak en çok yapılan sporlardan biri. Atletizmin bir diğer özelliği ise, hemen hemen bütün kategorilerinde bayan ve erkeklerin aşağı yukarı aynı koşullarda yarıştığı ender yaygın sporlardan biri olması.
Boyut Yayın Grubu tarafından hazırlanan Atletizm kitabı, işte bu sporun tarih öncesine kadar giden öyküsünü, gelişimini, kurallarını, kategorilerini, her kategorideki güncel dünya sılamasını, rekorlarını, unutulmaz atletlerini ve unutulmaz yarışlarını son derece etkileyici fotoğraf, resim ve şemalarla bir araya getiren kapsamlı bir derleme. Bir çırpıda okuyup bitireceğiniz heyecanlı bir anlatı olmasının yanı sıra, kütüphanenizde saklayacağınız son derece kapsamlı bir başvuru kitabı olarak da hazırlandı.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
27,31   
27,31   
×
Kapat