Atlantis Kayıp Bir Uygarlığın İç Yüzü

ISBN
9789758519200
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
289
Çok eski zamanlarda sulara gömülmüş görkemli Atlantis uygarlığı hakkında bilinen pek çok esfaneler bulunmaktadır. Fakat bu efsanelerin ardındaki gerçekler ve Atlantis'in gerçekten var olduğuna dair jeolojik ve metafizik kanıtlar çok Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570357
 

Ürün Özellikleri

Çok eski zamanlarda sulara gömülmüş görkemli Atlantis uygarlığı hakkında bilinen pek çok esfaneler bulunmaktadır. Fakat bu efsanelerin ardındaki gerçekler ve Atlantis'in gerçekten var olduğuna dair jeolojik ve metafizik kanıtlar çok fazla bilinmemektedir. Bilim adamları Atlantis'in toplumsal yaşamı ve tarihi ile ilgili neleri gün ışığına çıkartmışlardır Atlantislilerin mistik ve dinsel inançları, sanat ve mimarileri, bilim ve sağlıkla ilgili bilgileri ne durumdaydı Birçok alandaki olağanüstü başarıları, dünya dışı varlıklarla temas kurmaları sonucunda meydana gelmiş olabilir mi
Shirley Andrews bu kitabında, bir zamanlar Atlantik Okyanusu'nda bulunan bu efsanevi ülkenin canlı mirasını gözler önüne sererek bu eski uygarlığı bizlere yeni bir bakış açısıyla tanıtmakta; kıta üzerinde yaşamış uygarlığın tarihini, coğrafyasını, bilim ve teknolojilerini, inanç ve adetlerini diğer kıtalara olan göçlerini ve günümüz toplumları üzerindeki izlerini kapsamlı olarak anlatmaktadır.
Yazar kapsamlı araştırmaları süresince Dünya'nın pek çok yerlerine seyahat etmiş ve bu kitabında Atlantis hakkında araştırmalar yapan yüzlerce araştırmacının -klasik ve modern alimler, bilim adamları ve Edgar Cayce gibi tanınmış medyomlar- çalışmalarını bir araya toplamıştır.
Bu eski kıtanın batışından sonra hayatta kalanlar dünyanın dört bir yanındaki kültürler üzerinde izlerini bırakmışlardır ve onların torunları bugün yeryüzünde yaşamaktadır. Atlantis'in bıraktığı miras, dünyamızda barış ve aydınlıkla dolu yeni bir çağı meydana getirmemize yardımcı olabilir.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Antik Tarih

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat