Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

ISBN
9789758561391
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
338
Tarih, her eğitim ve öğretim kademesinde kişiler tarafın ilgiyle okunan ve sevilen bir ders, ömürleri boyunca kalıcı izler bırakan bir bilim dalıdır. Bu izler o kadar derin olur ki, bireyler, sonrasında toplumlar ve milletler tarafından bir Yazının devamı...
15,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 561373
 

Ürün Özellikleri

Tarih, her eğitim ve öğretim kademesinde kişiler tarafın ilgiyle okunan ve sevilen bir ders, ömürleri boyunca kalıcı izler bırakan bir bilim dalıdır. Bu izler o kadar derin olur ki, bireyler, sonrasında toplumlar ve milletler tarafından bir ulusal hafıza haline gelir.Tarih ne kadar tüm ülkelerde belli bir öğretim programı olarak sunulsa veya bir mecburi ders halinde ülkelerin kendi nesillerine ulusal bir program olarak verilse de bir müddet sonra ülkelerin geleceğinde yaşamsal esaslar haline gelir.
Kitabımız, ders notlarımızın birleştirilmesi ve kaynaklardan taranarak hazırlanmıştır. Öğrencilerimizin özellikle derslerdeki soruları ve talepleri de bizlere yönlendirici olmuş, konular içinde, öğrencilerimizin ve yakın tarihimizi öğrenmek isteyenlerin bulabileceği ek bilgilerde verilmeye çalışılmıştır. Bir çok kaynağa ve süreli yayınlara ulaşmada çalışmamız sırasında sıkıntı çektik. Özellikle süreli yayınlar ve bazı temel kaynakları yeterince kullanamadık. Ancak sizlere elimizdeki kaynakları en verimli şekilde kullanarak konuları hazırladık.
(Önsöz'den)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,00   
15,00   
×
Kapat