Asyalıların Kafası Çalışır mı Doğu İle Batı Arasındaki Farkı Anlamak

ISBN
9789758337774
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
191
Medeniyetler Çatışması'na Asya'dan Yanıt Bu günkü dünyaya Batı ya da bir başka ifadeyle, Kuzey Amerika ve Avrupa egemen ama bu durum eskiden beri böyle olmadığı gibi herhalde gelecekte de böyle olmayacak. Özellikle Avrupa merkezli bir Yazının devamı...
11,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570168
 

Ürün Özellikleri

Medeniyetler Çatışması'na Asya'dan Yanıt
Bu günkü dünyaya Batı ya da bir başka ifadeyle, Kuzey Amerika ve Avrupa egemen ama bu durum eskiden beri böyle olmadığı gibi herhalde gelecekte de böyle olmayacak. Özellikle Avrupa merkezli bir düşünüş biçimi ve dünyayı algılayış tarzı Batı'nın değerlerini evrenselleştirip mutlaklaştırırken gerçekten de başka kıtalarda yaşayanlara kuşkuyla ve aynı zamanda aşağılayarak bakıyor: Bunların kafası çalışır mı Bunların düşünme yetenekleri var mıdır Uzun yıllar boyunca sömürge boyunduruğu altında tuttuğu ve insan yerine koymadığı yüz milyonları kendilerine gibi insan soyunun bir parçası olarak görmekte zorlanıyor Batılılar.
Şu anda dünya nüfusunun yüzde 60'ının yaşamakta olduğu Asya kıtasında özellikle Pasifik bölgesinin yükselen bir güç olduğu ve yakın bir gelecekte Avrupa ve Kuzey Amerika'ya her bakımdan kafa tutacağı artık herkes tarafından ifade ediliyor.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Bölgeler

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,50   
11,50   
×
Kapat