Asla Unutmadım %17 indirimli Feyzan Ersinan Top

Asla Unutmadım

ISBN
9789753043601
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
183
Asla Unutmadım, Türk sinemasında iz bırakmış altı sanatçıyla yapılmış söyleşileri içeriyor. Sinemanın toplum yaşamımızda etkili, hatta biçimleyici olduğu bir dönemin tanıklığını onların kişisel serüvenleriyle iç içe Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 444659
 

Ürün Özellikleri

Asla Unutmadım, Türk sinemasında iz bırakmış altı sanatçıyla yapılmış söyleşileri içeriyor. Sinemanın toplum yaşamımızda etkili, hatta biçimleyici olduğu bir dönemin tanıklığını onların kişisel serüvenleriyle iç içe izleriz bu söyleşilerde. Sinema eleştirmeni Feyzan Ersinan Top, böylesi bir tanıklığı yakalamak için bu altı sanatçı ile görüşerek hem sinemaya başlama öykülerini, hem bu sanatsal uğraşı bir meslek edinme çabalarını, hem de sinemamızın elli yıllık zaman diliminin dökümünü yansıtmayı önceledi.
Onların öyküsünde toplumsal gelişme seyrimizi, sinemanın toplumsal/kültürel yaşantımızda ne denli etkileyici olduğunu, bir oyuncunun varoluş gerçeğini gözleriz.
Bir yanıyla da toplumsal bellek çalışması olarak ele alabileceğimiz Asla Unutmadım, sinema tarihimize bir kayıt düşebileceği gibi; uzunca sürede elinizden bırakamayacağız bir kitap.
“Feyzan Ersinan Top'un kitabı, inceleme konusu seçtiği erkek yıldızların değişik kişilikleri göz önünde tutulduğunda, kültürümüzdeki farklı erkek kişiliği değerlendirmelerinin sinemaya yansıma örneklerini tanımak açısından çok ilginç. Bu oyuncuların filmlerde canlandırdıkları kişilikler, toplumumuzun kırsal kesim ile kentsel düzen farklarının, geleneksel manevi değerler ile çağdaş yaşam özelliklerinin temsilcileri olarak seyirciyi etkilemişlerdi.“
Halit Refiğ

(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sanat Sinema Sanatçıları ve Filmler Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat