Aşkın Keyfini Çıkarın %17 indirimli Lisa Helmanis

Aşkın Keyfini Çıkarın

ISBN
9789756225875
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
236
Bu kitap sizde tutukluluk yaratan korku ve motivasyonları anlamanıza yardım etmek ve her şeyin bir eğlence olduğu geçmiş yıllardaki keyfi geri getirmek üzere tasarlandı. Davranışlarınızı, tutumunuzu ve tekniklerinizi geliştirmenize Yazının devamı...
24,50 TL
%
25
İndirimli
18,38 TL Kazancınız: 6,12TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 536158
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap sizde tutukluluk yaratan korku ve motivasyonları anlamanıza yardım etmek ve her şeyin bir eğlence olduğu geçmiş yıllardaki keyfi geri getirmek üzere tasarlandı. Davranışlarınızı, tutumunuzu ve tekniklerinizi geliştirmenize nasıl yardım edebileceğimize bakıp her zamansahip olduğunuz halde unuttuğunuz kontrolü size geri kazandıracağız.
Sürekli hayal kırıklığına mı uğruyorsunuz Boşandınız, yıllar geçti ve yalnızlık mı hissediyorsunuz Bir türlü Doğru Kişi'yi mi bulamadınız Aşkın keyfini çıkarın köpek balıklarının kol gezdiği sularda kendinden emin bir şekilde dolaşmanın ve “çıkma sanatının“ inceliklerini yansıtan bir kitap.
Hemen bakmanız için... Yaşasın tam size göre birini buldunuz. Ama onun neler hissettiğini bilmiyorsunuz. O halde ilgili mi başlıklı 11. Fikri okuyun... Çok hoşunuza giden biri, onu fazlasıyla şımartıyorsunuz; fakat o ne Arkasını dönüp gidiyor İlk önce Reddedilmenin üstesinden gelme başlıklı 33. Fikre bakın; yeni biriyle çıkmadan da mutlaka 25. Fikri - Erkekler ne ister'i - hatmedin.
Unutmayın: İyi bir fikir tüm hayatınızı değiştirebilir...
(Arka Kapak)

Boyutlar

17.5x21

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,38   
18,38   
Kapat