Aşkın İade-i İtibarı %17 indirimli Sergun Ağar

Aşkın İade-i İtibarı

ISBN
9789750809316
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
327
Aşkın îade-i itibarı, Menekşe Gözlü Arapzade Hikmet Bey'in ve ailesinin hikâyesi. Bir imparatorluğun çöküşü soylu bir ailenin dağılmasıyla paralel giderken, Atatürk'ün yakın çevresinden genç subay Faruk'un yolu da, hem mesleğinin Yazının devamı...
13,50 TL
%
30
İndirimli
9,45 TL Kazancınız: 4,05TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 473209
 

Ürün Özellikleri

Aşkın îade-i itibarı, Menekşe Gözlü Arapzade Hikmet Bey'in ve ailesinin hikâyesi. Bir imparatorluğun çöküşü soylu bir ailenin dağılmasıyla paralel giderken, Atatürk'ün yakın çevresinden genç subay Faruk'un yolu da, hem mesleğinin hem de fırtınalı aşklarının peşinde İstanbul'da başlayıp Atina'dan, Paris'ten, Kahire'den, Habeşistan'dan, Sofya'dan, işgal altındaki izmir'den geçerek İstanbul'da düğümleniyor.
Sergim Ağar, Osmanlı'nın son dönemi ile Cumhuriyet'in iİk yılları arasında sıkışıp kalmış bir ailenin dramını, aşkları, ihanetleri, hayatların yönünü değiştiren yalanları yalın ve okuru saran bir dille anlatıyor. Uçsuz bucaksız bahçeler içinde muhteşem bir köşk, padişahın yemeğe ve kadınlara düşkün özel kalemi Hikmet Bey, Rum dadılarla büyüyen çocuklar, tam bir Osmanlı hanımefendisi olan Vesîme Hanım, Faruk'un deliler gibi sevdiği Sonia ve güzeller güzeli Anjel. Her şeyle başlayıp hiçbir şeyle noktalanan yaşamlar.
Aşkın lade-i kibarı, yakın geçmişimize farklı bir açıdan bakan, unutulmayacak bir roman.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,45   
9,45   
×
Kapat