Aşkımı Irmaklara Anlattım %17 indirimli Hüseyin Can

Aşkımı Irmaklara Anlattım

ISBN
9786055414474
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
168
Dêrsîm'de kırk gözeden fışkıran sütbeyaz kutsal Munzur Suyu gibi... Yüreğinin ta derinliklerinden kopup gelen duygu selini dizelerine aktaran bir şairdir Hüseyin Can. Yapmacıksız, sade ve samimi bir üslupla yazmış şiirlerini. Bir Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 500122
 

Ürün Özellikleri

Dêrsîm'de kırk gözeden fışkıran sütbeyaz kutsal Munzur Suyu gibi... Yüreğinin ta derinliklerinden kopup gelen duygu selini dizelerine aktaran bir şairdir Hüseyin Can. Yapmacıksız, sade ve samimi bir üslupla yazmış şiirlerini. Bir yaşamın değişik evrelerinde hep bir özlem var bu şiirlerde. ülkesinden koparılmışlığın en büyük özlemidir bu. Alpler'e bakarken Dêrsîm'e olan özlemini döker dizelerine. Munzur hep vardır, capcanlı akıyor sanki şiirlerinde.
Reşit Yaman-
Hüseyin Can; yaşadığı toplumun değer yargılarına bağlı kalarak, okuru uzun bir şiir yolculuğuna çıkarmıştır. Yüreğinde beslediği, saygıyı, sevgiyi, aşkı, umudu, hasreti, özlemi, gamı, kederi ve göçü şiirle anlatmaktadır. Açıkçası yaşamımızdan kesitleri bir nehir akışıyla şiirin dizelerine işlemiştir.
Hüseyin Yılmaz-

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Şiir

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat