Aşk ve Ölüm %17 indirimli M.WALLACE-I.HALPERIN

Aşk ve Ölüm Kurt Cobain Cinayeti

ISBN
9789758729791
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
300
Araştırmamızın ilk adımları, 1994 yılında Cobain'in öldürülmesinden kısa zaman sonra atılmıştı. Bu sırada Ian Halperin State of Emergency grubuyla birlikte Batı Kıyısı'nda turnedeydi. Bu grubun eski bir üyesi ise bir yıl önce Yazının devamı...
17,00 TL
%
17
İndirimli
14,11 TL Kazancınız: 2,89TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 539663
 

Ürün Özellikleri

Araştırmamızın ilk adımları, 1994 yılında Cobain'in öldürülmesinden kısa zaman sonra atılmıştı. Bu sırada Ian Halperin State of Emergency grubuyla birlikte Batı Kıyısı'nda turnedeydi. Bu grubun eski bir üyesi ise bir yıl önce Seattle'a taşınmış ve Cobain'in çevresinden bir takım kişilerle ilişkiler kurmuştu. Bunların arasında Kurt'e uyuşturucu satanlardan biri ve onun en yakın arkadaşı Dylan Carlson da vardı.
Ian Seattle'a geldiğinde eski grup arkadaşı onu Seattle'daki arkadaş çevresi ile tanıştırmıştı. Tanıştırdığı kişiler arasında Kurt'ün arkadaşları da vardı ve hepsi resmi intihar hikâyesine şüpheyle yaklaşıyordu. Hatta apaçık intihar gibi görünen ölümünün hemen ertesinde, Seattle'da, Kurt'un ölümünün kendi elinden olmayabileceği kanısı uyanmıştı.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Müzik Eğitimi Müzik Müzik Eğitimi Müzik Müzik Eğitimi Müzik Müzik Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,11   
14,11   
×
Kapat