Aşk Olsun %17 indirimli Celal Uster

Aşk Olsun Eski Ozanlardan Sevda Şiirleri

ISBN
9789758293650
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
132
Bu kitapta, İ. Ö. 2000 dolaylarından İ. S. 17. yüzyıla uzanan çok geniş bir zaman kesitinde yazılmış şiirler bir araya geldi. Farklı çağlar, farklı ülkeler, farklı uygarlıklardan ozanların farklı dillerde söyledikleri, yazdıkları Yazının devamı...
17,50 TL
%
17
İndirimli
14,53 TL Kazancınız: 2,97TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 538837
 

Ürün Özellikleri

Bu kitapta, İ. Ö. 2000 dolaylarından İ. S. 17. yüzyıla uzanan çok geniş bir zaman kesitinde yazılmış şiirler bir araya geldi. Farklı çağlar, farklı ülkeler, farklı uygarlıklardan ozanların farklı dillerde söyledikleri, yazdıkları şiirler. Ama ortak bir dilleri de var bu ozanların: Aşk'ın dili. Gerçekten de, ister Sümer dilinde, ister Eski Mısır dilinde; ister Yunanca, ister Latince; ister Sanskrit dilinde, ister Çince ya da Japonca yazılmış olsunlar, bu kitaptaki şiirlerde Aşk'ın ortak dilini bulacaksınız. Hiçbir çağ, hiçbir uygarlık yok ki, Aşk'sız bir dönem yaşamış olsun. Hiçbir çağ, hiçbir uygarlık yok ki, şiirsiz bir dönem yaşanmış olsun.
(Arka Kapak)
Yüzyıllardır seslenir sevda şiirleri sevgililere; bazen Sumerce, bazen Yunanca, bazen Sanskritçe, bazen Çince ya da Japonca... ama hep Aşk'ın diliyle. Hangi dilde yazılmış olursa olsun, aşkın ortak dilinde buluşan şiirlerin toplandığı bir kitap “Aşk Olsun“. M.Ö. 2000 dolaylarından M.S. 17. yüzyıla uzanan bir zaman aralığında, farklı kültürlerin ozanları tarafından yazılmış aşk şiirlerinin en güzel örneklerini sunan bu kitap, sevgiliye verilebilecek en güzel armağanlarından biri. Bilinen ilk aşk şiirinin yazarı Sumerli genç kadından, âşığını hınzır duygulara salan “nilüfer gözlü“ Hintli güzele; Kama Sutra'nın sayfaları arasındaki erotik oyunlardan, eski Japon şairlerinin yalın tutkularına, aşkın binbir yüzünü yansıtan eşsiz dizeler eşliğinde “Aşk Olsun!“ dedirtecek bir serüven bekliyor okuru.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Boyutlar

14x21.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Şiir Antoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,53   
14,53   
×
Kapat