Aşk Bir İhtimaldir %17 indirimli Zeyyat Şahin

Aşk Bir İhtimaldir

ISBN
9786054392810
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
110
'ölüm kesindir, yaşamak ihtimal. Sen kesin olanın peşinde koşuyorsun; oysa ihtimalin peşinde koşmak gerek.' Bu söz, 'Dondurmam Gaymak' filminin beni çok etkileyen bir sahnesinde geçiyordu. O ana kadar bir kahkaha tufanı estiren film, bir anda Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 501085
 

Ürün Özellikleri

'ölüm kesindir, yaşamak ihtimal. Sen kesin olanın peşinde koşuyorsun; oysa ihtimalin peşinde koşmak gerek.' Bu söz, 'Dondurmam Gaymak' filminin beni çok etkileyen bir sahnesinde geçiyordu. O ana kadar bir kahkaha tufanı estiren film, bir anda salonu sessizliğe boğdu ve beni duvarlara çarptı, donup kaldım.

Evet yaşamak bir ihtimaldi ve bir ihtimalin peşinde tüketiyorduk ömrümüzü; Ama buna değerdi. Bir sonraki güne uynabailmek ihtimali, yarin ay yüzünü ömrümüzde bir kere daha görebilmek ihtimali, bir türkü daha söyleyebilmek ihtimali... Yani bütün hikayemiz bir ihtimal ve bir ihtimale hikayeler yazıyoruz durmadan. 'Kaf dağı teferruattır' deyip bütün ihtimalleri tek bir ihtimalin sıcaklığında eritiyoruz. Tek ve en büyük, en güzel, en gizemli ihtimalin yani aşkın sıcaklığında.

Boyutlar

13.5x21.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Deneme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat