Arabesk ve Müslüm Gürses Kültürel Dünyamızı Anlamak Caner Işık-Nuran E

Arabesk ve Müslüm Gürses

ISBN
9786054447701
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
295
Bu kitap, iki akademisyenin uzun zaman alan incelemesinden ortaya çıkmış bir çalışmadır. 1997 yılında başlayan inceleme, son dört yılda bilgilerin de güncellenmesiyle son şeklini almıştır. Çalışma bir yandan arabeski anlama ve Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 475263
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap, iki akademisyenin uzun zaman alan incelemesinden ortaya çıkmış bir çalışmadır. 1997 yılında başlayan inceleme, son dört yılda bilgilerin de güncellenmesiyle son şeklini almıştır. Çalışma bir yandan arabeski anlama ve anlamlandırma sorununa eğilirken diğer yandan bir fenomen haline gelen Müslüm Gürses'in serüvenini ele alıyor.
Müslüm Gürses ne zaman keşfedidi Hangi yıllarda gündeme oturdu Arabesk Müslüm Gürses'e ne verdi, Müslüm Gürses arabeske ne kattı Zamanla hayranları ve fanatikleri oluşan Müslüm Gürses fenomeni bugün arabeskin neresindedir Müslüm Gürses; dışlanmışların, mağdurların, altta kalmışların müziğini mi temsil ediyor Bunun gibi birçok soru bu çalışmada karşılığını buluyor. Alanında tek ve en kapsamlı eser olan bu çalışma, başta iletişim fakülteleri, sosyoloji bölümleri, müzikoloji ve konservatuarlar olmak üzere birçok alanda kaynak eser olma özelliği taşıyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat