Anneler Ve Kızlar %17 indirimli Evelyn Bassoff

Anneler ve Kızları

ISBN
9799753624571
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
92
Bir anne için kızının buluğ çağına erişmesi, anne kız ilişkilerini büyük oranda değiştirmektedir. Bu değişiklikler annede endişe, reddedilmişlik ve kayıp hislerini uyandırır. Bir psikolog olan Dr. Evelyn Bassoff, bu kitabı Yazının devamı...
7,50 TL
%
36
İndirimli
4,80 TL Kazancınız: 2,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 464047
 

Ürün Özellikleri

Bir anne için kızının buluğ çağına erişmesi, anne kız ilişkilerini büyük oranda değiştirmektedir. Bu değişiklikler annede endişe, reddedilmişlik ve kayıp hislerini uyandırır. Bir psikolog olan Dr. Evelyn Bassoff, bu kitabı annelerin perspektifinden yazmış, orta yaşlı kadının bu karışık hislerle nasıl başa çıktığını göstermiştir.
Kızların büyümek için psikolojik olarak annelerinden ayrıldığı gibi, kendi bireysel gelişmelerini tamamlamak için annelerin de rollerini kızlarının buluğ çağına erişmelerinden itibaren değiştirmelerinin ve belli ölçülerde kızlarından ayrılmalarının gerekliliğini vurgulamıştır. Kendi hastaları üzerindeki çalışmalarından, efsanelerden, folklorik hikayelerden ve şimdiki edebiyat eserlerinden örnekler sunmuştur. Kendisi de buluğ çağındaki bir kızın annesi olarak, annelerin ergenlik döneminin zor geçişlerinde kızlarına nasıl yardımcı olabileceklerini ve bu geçiş sürecinden kendi gelişimleri için nasıl faydalanabileceklerini göreceksiniz.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Aile (Kadın, Erkek ve Çocuk) Anne Baba Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,80   
4,80   
×
Kapat