Anneler Mafyası "Bir Süper Anne Aranıyor!" %25 indirimli Kerstin Gier

Anneler Mafyası-Bir Süper Anne Aranıyor!

ISBN
9789944821728
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
320
Almanya'nın Sophie Kinsella'sıdan neşeli, duygusal, her annenin yüreğine hitap edecek bir roman! Constanze iki çocuğu ve harika kocasıyla mutlu bir evliliği olduğunu sanırken birden bu evliliğin sona ermesiyle yıkılır. Artık bir kasabada, Yazının devamı...
18,50 TL
%
30
İndirimli
12,95 TL Kazancınız: 5,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 444115
 

Ürün Özellikleri

Almanya'nın Sophie Kinsella'sıdan neşeli, duygusal, her annenin yüreğine hitap edecek bir roman!
Constanze iki çocuğu ve harika kocasıyla mutlu bir evliliği olduğunu sanırken birden bu evliliğin sona ermesiyle yıkılır. Artık bir kasabada, kocasının ölen annesinin eski evinde, neredeyse beş parasız yaşamak zorundadır. Çocukların da dertleriyle hayat iyice zorlaşır. Ancak her yerde var olan, çocuk bakıcıları, piyano öğretmenleri, yemek tarifleri gibi pek çok konuda birbiriyle bilgi alışverişinde bulunan “ideal anneler“ bu kasabada da vardır. Constanze önce kendini onlardan biri gibi hissetmeye çalışacak, çok geçmeden de iyilik meleği arkadaşı Mimi'nin yardımıyla, aslında birbirlerini iğnelemekten başka bir işe yaramayan bu annelere karşı örgütlenmeleri gerektiğini anlayacaktır. Bütün bunlara bir de Jaguarlı Adam'ın aşkı eklenince, Constanze kendini eskisinden çok daha renkli bir hayatın içinde bulur.
Bütün kitapları uzun süre çok satanlar listesinde kalan, Almanya'nın en iyi aşk romanı yazarı Kerstin Gier'in bu romanını bir solukta okuyacak ve kendinizden çok şey bulacaksınız!
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Alman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,95   
12,95   
×
Kapat