Amorium %17 indirimli Chris-Mücahide Lightfoot

Amorium, Anadolu’da Bir Bizans Kenti

ISBN
9789758293810
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
180
Bu seri ile birçok uygarlığa beşiklik eden ülkemizdeki antik yerleşim yerlerinin tanıtımı, korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması amaçlanmaktadır. Seri, bilimsel nitelik taşımakla birlikte, konunun uzmanı olmayanların ve bu Yazının devamı...
27,50 TL
%
17
İndirimli
22,83 TL Kazancınız: 4,67TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 457640
 

Ürün Özellikleri

Bu seri ile birçok uygarlığa beşiklik eden ülkemizdeki antik yerleşim yerlerinin tanıtımı, korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması amaçlanmaktadır. Seri, bilimsel nitelik taşımakla birlikte, konunun uzmanı olmayanların ve bu kentleri gezecek ziyaretçilerin de anlayabileceği tarzda yazılmış ve çok sayıda görsel malzeme ile desteklenerek, okuyucunun kendti hissetmesi hedeflenmiştir.
Willian Hamilton, 1836'da Amoruim'un yerini teşhis ederek, tarihi kalıntıları ilk tanımlayan kişi olmuştur.
Hamilton'ın tanımladıklarının çoğu bugün yok olmuştur. Ancak Amoruim Kazıları Projesi, 1988 yılından bu yana başka kalıntıları ortaya çıkararak Amoruim'un önemli bir Roma ve Bizans şehri olduğu konusunda Hamilton'ın düşüncesinin doğruluğunu kanıtlamıştır. Bu rehber kitabın amacı, Amoruim'da devam eden kazılar hakkında bilgi vererek, kentin tarih ve arkeolojisini anlatmaktır.

Boyutlar

11.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Arkeoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,83   
22,83   
×
Kapat