Amerikan Gizli Hükümeti %17 indirimli Antony C. Sutton

Amerikan Gizli Hükümeti Kurukafa Kemikler

ISBN
9799759990045
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
365
150 yıl boyunca hep gizlice buluştular. Üyeleri arasından başkanlar, senatörler, yargıçlar, kabine sekreterleri ve çok sayıda casus çıktı. Finans ve endüstri alanının devleri oldular. Birçoğu, dünyamızı şekillendiren, yöneten Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 544138
 

Ürün Özellikleri

150 yıl boyunca hep gizlice buluştular. Üyeleri arasından başkanlar, senatörler, yargıçlar, kabine sekreterleri ve çok sayıda casus çıktı. Finans ve endüstri alanının devleri oldular. Birçoğu, dünyamızı şekillendiren, yöneten konumlara kadar yükseldi. Kısa zaman önce üçüncü Kurukafa ve Kemikler üyesi Birleşik Devletler başkanı seçildi. Teşkilât içinde, George W. Bush'un 'gizli' adı 'Temporary (Geçici)', Babası George H.W.Bush'un adı 'Magog'dur. Büyük babası Prescott Sheldon Bush ise Teşkilât adına çaldığı gözde eşyasının adıyla anılıyor: Geronimo'nun kafatası.
'Kurukafa ve Kemikler Teşkilâtı'nın sırları basında hep güvende oldu, çünkü bu medya organizasyonlarının bir çoğunu yine kendileri kurmuşlardı: Time/Life/Fortune, Newsweek, National Review, Atlantic Monthly ve diğer birçoğu. Arlarında orjinal Teşkilât malzemelerinin yeniden basımlarının yanı sıra çok sayıda belgeyle, Sutton iç içe geçmiş güç merkezlerini ve Kemikler üyelerinin baskın olduğu dış politikalarda kontrollü çatışma inisiyatifini açığa çıkarıyor. Hitler'i finanse ermek ve Sovyet Birliği'ne destek vermek, perde arkasından çevirdikleri işlerin sadece birkaçı; bunların arasında Vietnam Savaşı, Angola entrikaları ve Çin'in yükselişi de var.
(Arka Kapak'tan)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Yönetim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat