Alt Kültürlerde Kimlik %17 indirimli Nurullah Tabakcı

Alt Kültürlerde Kimlik

ISBN
9789756527504
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
180
Kuzey Kafkasya, Türkiye ile coğrafi yakınlığının yanı sıra, tarihin en eski devirlerine dayanan yoğun kültürel ve ekonomik ilişkileri ile de ilgi alanımıza girmektedir. Ayrıca, iki asırdır aralıklarla süren göçler sonucunda Türkiye Yazının devamı...
14,00 TL
%
17
İndirimli
11,62 TL Kazancınız: 2,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 536689
 

Ürün Özellikleri

Kuzey Kafkasya, Türkiye ile coğrafi yakınlığının yanı sıra, tarihin en eski devirlerine dayanan yoğun kültürel ve ekonomik ilişkileri ile de ilgi alanımıza girmektedir. Ayrıca, iki asırdır aralıklarla süren göçler sonucunda Türkiye nüfusunun önemli bir kısmının da Kafkasya kökenli vatandaşlardan oluştuğunu göz önünde bulundurursak, konunun sosyal bilimlerin farklı disiplinleri açısından oldukça önemli bir inceleme alanı haline geldiğini söyleyebiliriz.
Esas olarak 2007 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne sunulmuş olan doktora tezi çalışmamıza dayanan bu kitapta, Kuzey Kafkasya halklarından Karaçay Türkleri örneğinde kimlik oluşumu konusu incelenmekte; iletişim biliminin disiplinler arası yapısı doğrultusunda Karaçay Türklerinin anavatanlarındaki orjinal kültür ortamı ile göçmen olarak bulundukları Türkiye'deki ortamın kültürel kimlik oluşumu üzerindeki etkileri, nitel araştırma yöntemi ile irdelemektedir.
(Önsöz'den)

Boyutlar

17x24

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kültür Sosyolojisi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,62   
11,62   
×
Kapat