Allah Kendini Nasıl Tanıttı

ISBN
9789752611146
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
190
Allah, sınırsız rameti icabı kendini kullarına tanıtmıştır. Kur'an-ı Kerim eşsiz bir marifetullah kitabıdır. Bütün sure ve ayetler gayet veciz bir üslupta O'nun güzel isimlerini tanıtır. Ben bu çalışmamda “Allah kendini nasıl Yazının devamı...
7,50 TL
%
30
İndirimli
5,25 TL Kazancınız: 2,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 547337
 

Ürün Özellikleri

Allah, sınırsız rameti icabı kendini kullarına tanıtmıştır. Kur'an-ı Kerim eşsiz bir marifetullah kitabıdır. Bütün sure ve ayetler gayet veciz bir üslupta O'nun güzel isimlerini tanıtır. Ben bu çalışmamda “Allah kendini nasıl tanıttı“ sorusunun cevabını o nur hazinesinde aradım. Ayetlerden hareket ederek O'nun benzersiz şanlarını, sıfatlarını, isimlerini ve fiillerini kısaca anlattım. Bu kitap, yaratılış amacına uygun veciz bir “marifetullah kitabı“ olacaktır inşallah.
“İnanıyorsanız siz üstünsünüz!“ ayet-i kerimesini kendine şair edinerek okuyucunun huzuruna çıkan bu kitaplar, bir büyük dizinin cüzlerini oluşturan el kitaplarıdır. İman ve İslam hakikatlerini özlü bir biçimde anlatmaktadır. Sade dili ve üslubu sebebiyle metinler kolayca anlaşılabilir. Küçük büyük, kadın erkek her ferde lazımdır. Üzerinde büyük alimlerin ittifak ettikleri en temel, en güvenilir, en seçkin kaynaklardan yararlanılarak hazırlanmıştır. Bu iman ve İslam dizisinde, her müminin el altında bulundurması gereken temel metinler yer almaktadır. Altı iman rüknünün yanı sıra, ubudiyetle ilgili kitaplara da yer verilmiştir. Her biri kendi içinde müstakil olan eserler, aynı zamanda nurlu bir bütünlük oluşturmaktadır.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Siyasi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,25   
5,25   
×
Kapat