Allah’ın Rızası Nasıl Kazanılır? Nimetullah Hocaefendi

Allah’ın Rızası Nasıl Kazanılır

ISBN
9789944790260
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
256
Nimetetullah Hocaefendi mütevazi ve samimi kişiliği ile etrafına pozitif enerji yaymaya devam etmektedir. Nice insanlar vardır ki günah ortamlarında iken samimi bir el uzatılmayı bekler. Nimetullah Hocaefendi bir yandan kötü Yazının devamı...
8,65 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 602945
 

Ürün Özellikleri

Nimetetullah Hocaefendi mütevazi ve samimi kişiliği ile etrafına pozitif enerji yaymaya devam etmektedir. Nice insanlar vardır ki günah ortamlarında iken samimi bir el uzatılmayı bekler.
Nimetullah Hocaefendi bir yandan kötü alışkanlıklarını bırakarak hidayete ulaşan ve mescidlere koşan insanlara kucak açarken; bir yandan da ateist, Hristiyan, Yahudi, Budist ve Putperestlere “La ilahe illaillah, diyerek, mutluluğa ulaşın“ sözleriyle kutsal davetine devam etmektedir.
Onun vesilesi ile yüzlerce islam'la müşerref olan insanlar bulunmaktadır .. inşallah bizler de bu çok değerli kitap vesilesi ile hayırlardan nasibimizi alırız.
Nimetullah Hocanın isteği üzerine böyle bir çalışma gerçekleşti. Bu eser günlerce yapılan kayıtların deşifre edilmesi ile hazırlanmış ve kendisine okunarak yayına hazırlanmıştır. Ayrıca basında yapmış olduğu bütün mülakatlarının yanında, özel sohbet meclislerinde, radyo konuşmalarında yaptığı sohhbetleri içermektedir.
Kitabın birinci bölümünde Nimetullah Hoca'nın ağzından Sevgi'ye, ikinci bölümünde güzel ahlakın vasıflarına, üçüncü bölümde zikre, dördüncü bölümde salihlere, beşinci bölümde tebliğ vazifesi için gittiği dünyanın bir çok yerindeki anılarına yer verdik.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Makale

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,65   
8,65   
×
Kapat