Alisede Sonbahar %17 indirimli Feridun Ulusoy

Alise’de Sonbahar

ISBN
9786056280030
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
215
Feridun Ulusoy'un dördüncü romanı Alise'de Sonbahar bilgeliğin, vefanın, aşkın, vicdanın ve bilincin en sıcak hikâyesi. Farklı kültürlere ait insanların, hiç de rastlantı denilemeyecek biçimde kesişiveren yolları var içinde. Romanın Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 426804
 

Ürün Özellikleri

Feridun Ulusoy'un dördüncü romanı Alise'de Sonbahar bilgeliğin, vefanın, aşkın, vicdanın ve bilincin en sıcak hikâyesi. Farklı kültürlere ait insanların, hiç de rastlantı denilemeyecek biçimde kesişiveren yolları var içinde. Romanın kahramanlarından Dursun'un kendi kendisiyle olan iç hesaplaşması, Vâkıf'ın bilgeliği, vefa ve nankörlük kavramlarını simgeleyen Hatice'nin serüveni, genç müzisyen Ruşen'in sanat aşkı, yazarın biçem özelliği olan ironiye başvurularak akıcı bir dille anlatılıyor.
Anlatının kendisi üzerine çatıldığı ve yazma dürtüsüyle hareket eden Vâkıf, Tanrı'nın yine kendisine sunduğu yazgıyı yaşarken, yaşamı boyunca isteyip de gerçekleştiremediği özlemlerini, romanının kahramanlarına yaşatır. Bir anlamda, insan doğasındaki iyilik ve kötülüğün kaçınılmaz birlikteliğindeki mistik örgüde olduğu gibi, kendi yaşamını yeniden kurgular. Bu yüzden, isteklerini gerçekleştirememiş bir yazarın, yapıtında dünyadan beklentilerini yansıttığı bir roman içinde roman, Alise'de Sonbahar.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat