Alevilik %17 indirimli Mehmet Yazıcı

Alevilik

ISBN
9786353256400
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
576
Alevilik, Türkiye'de en çok ilgi çeken ve tartışılan konulardan biridir. Alevi olmayanlar; “Alevilik Hz. Ali'yi sevmekse ben de aleviyim, hatta en büyük alevi benim!“ gibi ifadelerle yüzeysel yaklaşımlar sergilemektedirler. Aleviler ise Yazının devamı...
27,00 TL
%
17
İndirimli
22,41 TL Kazancınız: 4,59TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 429562
 

Ürün Özellikleri

Alevilik, Türkiye'de en çok ilgi çeken ve tartışılan konulardan biridir. Alevi olmayanlar; “Alevilik Hz. Ali'yi sevmekse ben de aleviyim, hatta en büyük alevi benim!“ gibi ifadelerle yüzeysel yaklaşımlar sergilemektedirler. Aleviler ise göç ve kentleşmeyle birlikte gelenekten koparak köklü bir değişim yaşamaktadırlar. Bu minvalde Alevilik konusunda tanım çeşitliliği, kavram kargaşası ve kafa karışıklığı yaşanmaktadır.
Alevilik / Alevi Deyişlerinin ve Gülbanglarının Sosyolojik Analizi“ kitabı geleneksel Aleviliğin iki ana taşıyıcı unsuru olan gülbanglardan ve deyişlerden hareketle Aleviliği anlama çabasının sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Bu kitap, sık sık gündeme gelen Aleviliği bütün yönleriyle ve bir bütün olarak anlamanızı sağlayacaktır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kültür Sosyolojisi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,41   
22,41   
×
Kapat