Ala - Aklımın Leyla Akışı Leyla Mine Tandağ

Ala - Aklımın Leyla Akışı

ISBN
9786052961650
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
100
Bazı insanların gözleri güler, sadece yüzlerine bakmak bile insanı mutlu etmeye yeter. İşte Leyla Mine tandağ da bu insanlardan biri. Gözlerinden akan mutlululuk, olmadık şeylerden içinde büyütüverdiği coşku ve bunu herkesle paylaşma Yazının devamı...
13,00 TL
%
17
İndirimli
10,79 TL Kazancınız: 2,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 659907
 

Ürün Özellikleri

Bazı insanların gözleri güler, sadece yüzlerine bakmak bile insanı mutlu etmeye yeter. İşte Leyla Mine tandağ da bu insanlardan biri. Gözlerinden akan mutlululuk, olmadık şeylerden içinde büyütüverdiği coşku ve bunu herkesle paylaşma isteği, enerjisi, bu dünyada az rastlanır türden. İlk kitabını okuduğumda cesaretine hayran kalmıştım.

Samimiydi, gerçekti. Bu defa çok dah cesur. Hem bir hesaplaşma hem bir barışma hem de bir isyan var sözlerinde. Yine de sevgiye tutunmakta ısrarlı. Onun satırlarını okuduğumda yağmurlu günde açan güneşle ısınıyorum. Yalnız olmadığımı hissediyorum. Bana devam etme gücü veriyor. Onun dediği gibi ‘su gibi akıyorum' Tek korkum zaman, ondan da ‘kaçma için müzik dinliyorum' Güvenilir, dürüst ve samimi dosta selam olsun, bu satırlar nicelerine ilham olsun.

Müge Aral

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Şiir Şiir

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,79   
10,79   
×
Kapat