Akıntıya Kürek Çekmek %17 indirimli Kevser Topkar Terzioğlu

Akıntıya Kürek Çekmek

ISBN
9789759241421
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
96
Akıntıya Kürek Çekmek, 11 farklı hikâyeden oluşuyor. Kitabın en önemli ve en uzun hikâyesi ise; Umut Yanılgıları. Yazar bu hikâyede bir dönemin trajedisine, başörtüsü sorununa kayıt düşüyor. İçerden bir bakışla bu sorunun, Yazının devamı...
9,00 TL
%
17
İndirimli
7,47 TL Kazancınız: 1,53TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 540536
 

Ürün Özellikleri

Akıntıya Kürek Çekmek, 11 farklı hikâyeden oluşuyor. Kitabın en önemli ve en uzun hikâyesi ise; Umut Yanılgıları. Yazar bu hikâyede bir dönemin trajedisine, başörtüsü sorununa kayıt düşüyor. İçerden bir bakışla bu sorunun, mağdurların iç dünyalarında nasıl bir akis yaptığını anlatmaya çalışıyor. Hikayede, başörtülü öğrencilerin adım adım ötekileştirilmesi, yabancılaştırılması çabalarına yer veriliyor.
Yazar diğer hikayelerinde ise sufice bir arayış izleğini kullanıyor. Modern dünyada inançlı insanların erdemleriyle birlikte nasıl ayakta kalabileceği sorusunun cevabını arıyor. İnsanın doğayla, insanın çevreyle ilişkilerini sufice bir yaklaşımla irdeliyor.
Yazar, taşra insanının kent yaşamındaki izlerini de sürüyor. Okur bir anda kentin boğucu ve tüketici havasından köyün, taşranın samimi ve sıcak havasına geçiyor. Bu geçişler, insanın iç dünyasındaki acıları ve yalnızlığı karşısında “daha derinde“ olan bir tutamak arayışını hissettiriyor okura. Öte yandan da taşra insanının büyük kentlerdeki yalnızlığını, hayal kırıklıklarını, içe çekilmesini anlatıyor.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Öykü ve Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,47   
7,47   
×
Kapat