Akademik İtalyanca Öğrenimi Grameri %17 indirimli Tekin Gültekin

Akademik İtalyanca Öğrenimi ve Grameri

ISBN
9789944250597
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
417
İtalyanca dahil yabancı diller yalnızca bir iki tekrar ile öğrenilmiş olmaz. Diğer taraftan birbirine benzer kalıpları tekrarlamak yabancı dili öğrenmek isteyenlere can sıkıcı gelebilir. Sözlükteki kelimeleri ezberlemeye çalışmak da Yazının devamı...
30,00 TL
%
17
İndirimli
24,90 TL Kazancınız: 5,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 493259
 

Ürün Özellikleri

İtalyanca dahil yabancı diller yalnızca bir iki tekrar ile öğrenilmiş olmaz. Diğer taraftan birbirine benzer kalıpları tekrarlamak yabancı dili öğrenmek isteyenlere can sıkıcı gelebilir. Sözlükteki kelimeleri ezberlemeye çalışmak da tez ulaşılacak bir süreç değildir. Bu yüzden öncelikle Türkçe ile benzeşen sözcükleri alfabetik sırada düzgün bir biçimde tüm öznelerle birlikte bölümler halinde, gramatik kalıplar içinde kullandık, ayrıca okunuşları da italik olarak yazdık.
Dolayısıyla bu kitabı anlık olarak çalışsanız bile ne kadar öğreneceğinizi ancak siz fark edebilirsiniz. Başlangıçta bu cümleler size çok ilginç gelse bile ileride yabancılarla diyaloglarınızda size çok büyük faydalar sağlayacağı gibi görüş alanınızı olağanüstü arttıracak hem de düşüncelerinizi gereksiz uzunlukta değil de bir İtalyan gibi özlü ifade edebilmenizi sağlayacaktır. Kelime hazinenizin de ne kadar kısa sürede zenginleşeceğini test etmek ise size bağlıdır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

16x20.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Yabancı Dil Öğrenimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,90   
24,90   
×
Kapat