Ak ve Kara

ISBN
9786054088041
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
720
Erdem Dörter iki kitaptan oluşan çalışmasında hatıraları, araştırmaları ve gözlemleriyle ulaştığı sonuçları günümüzün maddeci mantığını değiştirebilecek önemli bir teklif olarak sunuyor. Yazarın günümüzün önemli Yazının devamı...
42,40 TL
%
17
İndirimli
35,19 TL Kazancınız: 7,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 552386
 

Ürün Özellikleri

Erdem Dörter iki kitaptan oluşan çalışmasında hatıraları, araştırmaları ve gözlemleriyle ulaştığı sonuçları günümüzün maddeci mantığını değiştirebilecek önemli bir teklif olarak sunuyor.
Yazarın günümüzün önemli sorunlarını teşkil eden etnik, siyasal, sosyal ve dinsel konulara parmak basmak için yaptığı sıradışı araştırmalarından, gözlemlerinden ve bilgi dağarcığından büyük emek vererek meydana getirdiği çalışmalarda ilginç yaklaşımlar bulunuyor.
Okuyacağınız bu kitapta olaylara öz olarak Ak ve Kara pencerelerinden bakıldığından belleklerden kolay kolay silinmeyecek bir eserle karşılaşacak, bildiklerinizi tekrar sorgulayacak ve yeniden düşünmeye başlayacaksınız... Eski büyülü İstanbul'dan bugünkü İstanbul'a; tarih boyunca yaşanan dinler kavgasından, dinlerarası ilişkiye gerçek İslamiyet ve Hristiyanlığa; siyasal, ideolojik ve ekonomik çıkarlara, sosyal ve toplumsal adetlere, Türk müziğinin geçmişinden evrensel müziğe kadar bildiklerinizi ve bilmediklerinizi bu eserde okuyacaksınız.
Bunların yanı sıra, yazarın anılarını okurken hüzünlenip gülümseyecek, kendinize ve çevrenize karşı olan sorumluluklarınızı hatırlama fırsatı bulacaksınız... Kısaca bu özel çalışmada kendinizi bulacak, gerçek bir emek, cesaret ve çabayla yazılmış çok kapsamlı bir eserle buluşacaksınız.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
35,19   
35,19   
×
Kapat