Ailemizin Sevgi Dili %17 indirimli Ramazan Varol

Ailemizin Sevgi Dili

ISBN
9799758364809
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
172
Sevgiyi kendimizle öyle bütünleştirelim ki kimse onu bizden söküp alamasın. Parmağımızdaki bir yüzük, kolumuzdaki bir saat, bilezik veya bir çanta, başımızdaki bir şapka, ayağımızdaki bir ayakkabı gibi göreceli olup çalınabilir, Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 543734
 

Ürün Özellikleri

Sevgiyi kendimizle öyle bütünleştirelim ki kimse onu bizden söküp alamasın. Parmağımızdaki bir yüzük, kolumuzdaki bir saat, bilezik veya bir çanta, başımızdaki bir şapka, ayağımızdaki bir ayakkabı gibi göreceli olup çalınabilir, değiştirilebilir, satılabilir, alınabilir, kavgası yapılabilir olmasın. Kolumuz, ayağımız, gözümüz, ağzımız, dilimiz, kalbimiz, parmaklarımız, kulaklarımız gibi bize ait bir organ haline gelmiş; asla çalınamayacak, değiştirilemeyecek, satılamayacak kadar bizimle bütünleşmiş olsun.
Yıllardır tasarladığımız sevgi dili serimiz, bu düşüncelerle yeşermiş ve sonunda şu anda bu kitap ortaya çıkmıştır. Bu serinin bir eseri olan “Ailemizin Sevgi Dili“nde; dil, kavram, amaç bütünlüğü ile başlanmış, bunlara ulaşma konusundaki araçların etkin kullanımı, sürekli insan olma bilincine vurgu ile bunun gerekleri üzerinde durulmuştur. Eserde bu konularda pratik öneriler sunularak hayatın gelişimi üzerine katkı sağlanması amaçlanmıştır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x20.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Aile (Kadın, Erkek ve Çocuk) Anne Baba Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat