Ağaçlar Gibi Ayakta %17 indirimli Tarık Dursun K.

Ağaçlar Gibi Ayakta

ISBN
9786055730215
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
182
Edebiyatımızın ustalarından Tarık Dursun K.'nın 1991 yılında Yunus Nadi Roman Armağanı ile ödüllendirilen bu romanı, kendi kişiliklerini dış dünyadan saklayanlardan birinin, bir tiyatro adamının hikâyesini anlatıyor. Perdenin Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 398495
 

Ürün Özellikleri

Edebiyatımızın ustalarından Tarık Dursun K.'nın 1991 yılında Yunus Nadi Roman Armağanı ile ödüllendirilen bu romanı, kendi kişiliklerini dış dünyadan saklayanlardan birinin, bir tiyatro adamının hikâyesini anlatıyor. Perdenin arkasında yaşanan duyguların, süren hayatların incelikleri, düşleri, sevinç ve hüzünleri taşıyor, asıl kişisi İzmir olan bu güzel romandan. Tarık Dursun K.'nın olağanüstü Türkçesi, okuru büyülüyor.
Akan suyu avuçladı, yüzüne tuttu, suyun altından çekilmedi. Evet, bunları hatırlıyor. Garip. En ince ayrıntılarına dek hem de. Hatırlıyor. Unutmamış. Karısının dediklerini. Sevincini. Elini alıp karnına götürüşünü. Hayır, karıştırdı. O çok sonraydı, çok sonraki günlerde. Hatta çok sonraki aylarda. Evet, bebeğin karnında kıpırdanışını duymuştu. Bir şey elinin altında hareket etmişti.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

11.5x19

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat