Adolf Hitler’in Yaşam Öyküsü

ISBN
9789756544549
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
350
Adolf Hitler'in garip kişiliği ve yaşamının mümkün olan her yanına dokunan bu kitabın, çok ilgi uyandıracağı, ayrıca yapısı itibariyle büyük bir bilimsel boşluğu dolduracağı kesindir. Hitler'in geniş ve kuvvetli hayal gücü, Yazının devamı...
7,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 548015
 

Ürün Özellikleri

Adolf Hitler'in garip kişiliği ve yaşamının mümkün olan her yanına dokunan bu kitabın, çok ilgi uyandıracağı, ayrıca yapısı itibariyle büyük bir bilimsel boşluğu dolduracağı kesindir.
Hitler'in geniş ve kuvvetli hayal gücü, seçtiği siyasi ve ideolojik amaç ve hedeflere sıkı sıkıya sarılması, üstelik bu tutum ve davranışlarıyla, doğuştan disiplinli bir ulus olan Almanların desteğini kazanması, kendisinin ve Nazi'lerin nüfuzunu arttırmıştır.
Sonuç olarak;
Hitler, dünyayı, tarihte eşi görülmedik felaketli olaylara sürüklenmiştir. Ancak Hitler ne bu korkunç felaketlerin ne de büyük bir coşku içinde kurşuna dizdirmek ya da gaz odalarında zehirletmek suretiyle öldürttüğü altı milyon Avrupalı Yahudi'nin hesabını vermiş değildir. Çünkü yakalanmadan kendi eliyle yaşamına son vermiştir.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,00   
7,00   
×
Kapat