Adım Adım Microsoft Visual CSharp. Net 2003 Sürümü

ISBN
9789755094625
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
664
Adım Adım Microsoft Visual CSharp .NET 2003, Visual CSharp .NET 2003 sürümünün tüm gücünü kullanarak Microsoft .NET platformları için profesyonel uygulamalar yaratmak üzere Microsoft Visual CSharp kullanan geliştiriciler içindir. Adım Yazının devamı...
25,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 568496
 

Ürün Özellikleri

Adım Adım Microsoft Visual CSharp .NET 2003, Visual CSharp .NET 2003 sürümünün tüm gücünü kullanarak Microsoft .NET platformları için profesyonel uygulamalar yaratmak üzere Microsoft Visual CSharp kullanan geliştiriciler içindir.
Adım Adım Microsoft Visual CSharp .NET 2003 Visual CSharp sözdizimini öğrenmekten, ilk bileşenlerinizi, Web servislerinizi ve uygulamalarınızı yazıp çalıştırma sürecinde size uzman bir destek sağlayacaktır. Temel teknikleri öğrenmek için, izlemesi kolay dersler ve uygulamalı alıştırmalar aracılığıyla kendi kendinize çalışacaksınız. Kitapla birlikte gelen, kod örnekleri ve orijinal kitabın eKitap sürümünü içeren CD'den uygulama dosyalarını yükleyebilir ve böylece sıfırdan yeni dosyalar yaratmak için harcayacağınız zamanı öğrenmeye ayırabilirsiniz. Bu kitapla, değişkenler bildirmeyi, yöntemler tanımlamayı ve ifadeler oluşturmayı; özel durumları işlemeyi ve yakalamayı; kalıtım ve kapsülleme gibi nesne yönelimli teknikleri kullanmayı; kaynakları yönetmeyi; bileşenler oluşturmayı; işleçler tanımlamayı; GUI uygulamaları ve kullanıcı denetimleri oluşturmayı; ADO.NET kullanarak veri kaynaklarına erişmeyi; XML belgeleri yazıp yönetmeyi; Web Forms oluşturmayı, ASP. NET denetimleriyle kullanıcı girdilerini doğrulamayı ve Web servisleri yazmayı, sınamayı ve kurmayı öğreneceksiniz.
Adım Adım Microsoft Visual CSharp .NET 2003 ile Microsoft'un kendini kanıtlamış ADIM ADIM öğrenme yöntemiyle, Microsoft Visual Studio .NET 2003 programlama becerilerinizi geliştirin.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
25,50   
25,50   
×
Kapat