Adem

Adem

ISBN
9786353111000
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
130
Adem'in öyküsü ne zaman yaşandı; bunu kesin olarak hiç kimse bilmiyor. Bilinen yeryüzündeki tüm kadim toplumların bir Adem alıntısına sahip olduğu; ve de tarih içerisinde ademler'in öyküsünün Adem'in öyküsüne dönüştüğü bir Yazının devamı...
7,56 TL
%
17
İndirimli
6,27 TL Kazancınız: 1,29TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 598771
 

Ürün Özellikleri

Adem'in öyküsü ne zaman yaşandı; bunu kesin olarak hiç kimse bilmiyor. Bilinen yeryüzündeki tüm kadim toplumların bir Adem alıntısına sahip olduğu; ve de tarih içerisinde ademler'in öyküsünün Adem'in öyküsüne dönüştüğü bir ânın mevcudiyeti.
Adem kendisini izleyecek olan tüm peygamberler gibi yaşadığı toplumdaki yanlışlıkları irdeleyen, sorgulayan, düşünen, başkaldıran; insanları içlerinde bulundukları derin körlük ve cehaletten kurtarmaya çalışan, uyaran ve bu nedenle de sürülen ve kendisine yurt olarak bir toprak parçasını değil de bir inanç toplumunu (ümmet) seçen, ya da böylesi bir toplumu inşaya çalışan; bunun içinde elinde insanların fıtratlarına seslenen söylemsel gücünden ve kendisine inanan bir avuç inanmış yoldaşından başka hiç bir gücü olmayan biridir.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,27   
6,27   
×
Kapat