Acemi Yoginin El Kitabı

ISBN
9786055514686
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
232
-Yoga mı O da ne kuzum Son günlerde çok moda... Bütün ünlüler de yapıyormuş... Hımm... Hepimiz modern çağın karmaşası içinde kayboluyoruz çoğu zaman. O kadar yoğunuz ki kendimize ve bize ait olan şeylere yeterince zaman Yazının devamı...
13,00 TL
%
25
İndirimli
9,75 TL Kazancınız: 3,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 545542
 

Ürün Özellikleri

-Yoga mı
O da ne kuzum
Son günlerde çok moda... Bütün ünlüler de yapıyormuş...
Hımm...
Hepimiz modern çağın karmaşası içinde kayboluyoruz çoğu zaman. O kadar yoğunuz ki kendimize ve bize ait olan şeylere yeterince zaman ayıramıyoruz.
Esra E. Karaosmanoğlu, Acemi Yoginin El Kitabı adlı kitabında gündelik hayatın baş döndürücü yoğunluğundan sıkılan ve kendine zaman ayırmak isteyen her insanı yogayla tanıştırarak yoga konusunda aradığınız temel bilgileri bulabileceğiniz, çoğu zaman mizahi bir dille kaleme alınmış, eşsiz ve keyifle okunan bir kaynak sunuyor. Yoga ile hiç tanışmamış olsanız bile, bu kitap yoga felsefesini anlamaya ve kendi yoganızı evde uygulamanıza yardımcı olacaktır. Artık kendinize zaman ayırıp, hem yoganın temel hareketlerini öğrenmek hem de dünyaya daha farklı ve daha iyimser bir şekilde yaklaşmak istiyorsanız, Acemi Yoginin El Kitabı tam size göre!
Kendiniz için denemeye değer...
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Yoga

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,75   
9,75   
×
Kapat