Aç Kalbini (Özel Kutulu) Katarina Mazetti

Aç Kalbini (Özel Kutulu)

ISBN
2880000033363
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
376
Düzenli olarak kocasının mezarını ziyaret eden Desiree her seferinde yan mezarı ziyarete gelen, bazı parmakları eklem yerlerinden kesik ve mezarlığı çiçeklendirmekle uğraşan bir adama rastlar. Annesinin ölümünden beri aile Yazının devamı...
18,00 TL
%
30
İndirimli
12,60 TL Kazancınız: 5,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 602357
 

Ürün Özellikleri

Düzenli olarak kocasının mezarını ziyaret eden Desiree her seferinde yan mezarı ziyarete gelen, bazı parmakları eklem yerlerinden kesik ve mezarlığı çiçeklendirmekle uğraşan bir adama rastlar.
Annesinin ölümünden beri aile çiftliğindee yirmi dört inekle birlikte tek başına yaşayan Benny ise her mnezarlık ziyarteinde gördüğü, yan mezardaki şapka takan ve şiir kitabı okuyan kadının kim olduğunu merak etmektedir.
Bir gün, ikisinin de dudaklarında kendiliğinden, karşılıklı bir gülümseme belirir.
Otuzlarında ve uyumsuz iki insanın bir ilişki yürütmesi neden bu kadar imkansız, sorusunun yanıtını arayan sürükleyici bir aşk hikayesi. Cevap, genç yaşta dul kalmış, evindeki reçel kavanozlarını alfabetik sıraya sokan, entelektüel ve son derece titiz kütüphaneci Desiree ile nazik, çok fazla çalışan ve kasabanın “müzmin bekarı“ olmaktan ölesiye korkan süt üreticisi Benny'nin, aslında göründüğü kadar imkansız olmayan aşkında gizli.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Aşk Roman ve Öyküleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,60   
12,60   
×
Kapat