A’dan Z’ye Bilgi Serisi - Atatürk Mine Kalca

A’dan Z’ye Bilgi Serisi - Atatürk

ISBN
9786055698317
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
160
Yayınevimiz tarafından hazırlanan A'dan Z'ye Bilgi Serisi kitapları, içerdiği çok çeşitli konular itibariyle, sadece öğrenciler için yardımcı kitap niteliği taşımamakta, aynı zamanda her yaştan insana da hitap ederek hem okuyanların Yazının devamı...
12,00 TL
%
30
İndirimli
8,40 TL Kazancınız: 3,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 607765
 

Ürün Özellikleri

Yayınevimiz tarafından hazırlanan A'dan Z'ye Bilgi Serisi kitapları, içerdiği çok çeşitli konular itibariyle, sadece öğrenciler için yardımcı kitap niteliği taşımamakta, aynı zamanda her yaştan insana da hitap ederek hem okuyanların bilgisini tazelemekte, hem de geçen zaman içinde ortaya çıkarılan yeni bilgileri siz okurlarımızla paylaşarak, bugünün gençlerine ayak uydurmanızı kolaylaştırmayı hedeflemektedir.
Türk milletinin yetiştirdiği asil bir vatan evladı olan Mustafa Kemal Atatürk, büyük bir siyasi deha, kuvvetli bir asker ve en güçlü devlet adamıdır. Hayatının büyük bir kısmını savaş alanlarında geçirerek benzersiz bir tecrübe edinmiş olan bu azimli ve kararlı şahsiyet hiçbir zorluk karşısında yılmamış, gerektiğinde hem hayatını hem de sağlığını tehlikeye atarak çelik kadar sert bir iradeyle bütün ulusu tek bir amaç altında toplamayı başarmıştır. Her zaman barışı savunmuş olan Atatürk'ü anlamak, ilkelerini kavrayıp öğrenmek, ileriye dönük fikirlerini takip etmek her Türk evladının bir görevidir. Tamamen parçalanmış bir ülkeyi kurtarmayı başaran bu büyük lideri yalnızca anmak ve övmek yeterli değildir. Onun değerli fikirlerini ve görüşlerini özümsemek için doğumundan ölümüne kadar başından geçen olayların, kişiliğinin, siyasi görüşlerinin, askeri dehasının anlatıldığı bu eseri okumak bu yoldaki ilk adımınız olacaktır.
(Tanıtım Bülteninden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,40   
8,40   
×
Kapat