40 Soruda Kur’an ve Sünnet’e Göre Şefaat İnancı

40 Soruda Kur’an ve Sünnet’e Göre Şefaat İnancı

ISBN
9789756079185
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
183
İslam mezhepleri arasında ciddi tartışma konusu olan şefâat nedir Hem sözlük anlamı olarak hem de terim olarak ne demektir Şefâat inancının insanları tembelliğe götürecek bir yanı var mıdır Varsa bu nasıl izâle edilir Şefâat Yazının devamı...
9,50 TL
%
17
İndirimli
7,89 TL Kazancınız: 1,61TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 602648
 

Ürün Özellikleri

İslam mezhepleri arasında ciddi tartışma konusu olan şefâat nedir Hem sözlük anlamı olarak hem de terim olarak ne demektir Şefâat inancının insanları tembelliğe götürecek bir yanı var mıdır Varsa bu nasıl izâle edilir Şefâat Âhirette kimleredir Kimler şefâat edecektir Şefaatten istifade etmek için neler yapmak gerekir Şefaatle ilgili soruları daha çoğaltabiliriz.
Kur'ânî bir kavram olan şefâatin halkımız arasındaki algılanma şekli şöyledir: Her türlü günah ve isyana dalan insanlar, âhirette şefâat ediciler vasıtasıyla, hiçbir ceza görmeksizin Cennete gireceklerdir. Hâlbuki şefâat, İslâm âlimlerine göre, suçlu olan müminlerin, Cehennemde cezalarını çektikten sonra tahakkuk edecek bir olaydır. Bu da isyanlardan sakındırma bakımından çok önemlidir. Böylece Müslümanlar, isyanlara girmekten ve dolayısıyla dünyada, kabir hayatında ve kıyâmet gününde çarptırlıcakları cezalardan uzak kalmaya çalışırlar. Şefâatin doğru olarak bilinmesi ve ona göre davranılması, bu eserin telif sebebidir.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,89   
7,89   
×
Kapat