+40 Derece Edepsiz Sayıklamalar

ISBN
9786051288024
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
128
İnsanın insanla, insanın doğayla, bireyin kendisiyle olan ilişkileri edebiyat dünyasında çok kere konu edilmişse de, çok azı klasik edebi anlatım yönteminin dışına çıkabilmiştir. Yazar: aşk acısından aşk kavramına, cinsellikten Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 577248
 

Ürün Özellikleri

İnsanın insanla, insanın doğayla, bireyin kendisiyle olan ilişkileri edebiyat dünyasında çok kere konu edilmişse de, çok azı klasik edebi anlatım yönteminin dışına çıkabilmiştir.

Yazar: aşk acısından aşk kavramına, cinsellikten vicdana, içgüdülerden bilince; bireyin ve toplumun duygusal, cinsel, felsefi, ekonomik, politik ilişkilerini sıra dışı bir dille estetize ederek sert, kışkırtıcı, mizahi bir yöntemle ele alıyor, toplumda idealize edilene yapısal eleştirel, duygusal ve sorgulayıcı yaklaşıyor. Kitap, okuru derinden sarsacak, onu ait olduğuna inandığı doğasına karşı yabancılaştıracak cesur bir iddiayla, klasik şiir ve aforizma kitaplarından ayrılıp norm toplumuna okkalı bir medyan okuyor. Kitabı farklı kılan diğer bir unsursa, 97 şiir ve aforizmanın neredeyse tamamına alt metin çalışması yapılmış olması.

Kitabı dört bölüme ayıran yazar; YAŞASIN PLATONİK AŞKLARIN ONURLU MüCADELESİ isimli bölümde 38, KENDİ KENDİNE GAZ VEREN ADAM'da 26, çOK SAFSIN, KEŞKE SEVİŞSEN'de 23, BAŞLIĞA GEREK YOK, KONUYU BİLİYORSUN TANRIM, AMİN... başlıklı bölümde ise 10 olmak üzere, 126 sayfalık kitapta, toplamda 97 şiir ve aforizmaya yer vermiş.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat