30 Ramazan 30 Vaaz

ISBN
9786055462154
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
336
Mübarek Ramazan ayı, eğitim ve terbiye ayıdır. İnsan nefsinin terbiyesi, şahsiyetinin gelişmesi bu ayda daha çok olduğu gibi ilim ve kültürünün de bu ayda geliştiği bir gerçektir. Camilerimizin kürsülerinden her gece, temiz bedenli ve Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 553649
 

Ürün Özellikleri

Mübarek Ramazan ayı, eğitim ve terbiye ayıdır. İnsan nefsinin terbiyesi, şahsiyetinin gelişmesi bu ayda daha çok olduğu gibi ilim ve kültürünün de bu ayda geliştiği bir gerçektir. Camilerimizin kürsülerinden her gece, temiz bedenli ve ihlâslı mü'minlere Allah'ın emirlerini hatırlatmak görevlerin en güzeli, vazifelerin de en zevklisidir. Bunun tadını, bu hizmete gönül verenler daha iyi bilmektedirler.
İnsanlara bilmediklerini öğretmenin, unuttuklarını hatırlatmanın ayrı bir sevabı, çok kıymetli olan mükâfatı vardır. Gündüzleri oruç ibadetiyle nurlanan mü'minlerin gönül kapıları, teravih namazlarından evvel yapılan vaazlardan hisse almakta, adeta nûra boyanmaktadır.
Allah'ın evinde, Allah'ın has kullarına yapılan dinî sohbetlerin feyzinden nesiller boyu istifade edilecektir. Seçilmiş cemaatlere, seçilmiş konularla hitap eden kardeşlerimize yardımcı olmak gayesiyle yazdığımız bu eser, inşallah gönüllerde iz bırakacak, anlatanlara da ecirler kazandıracaktır.
(Tantıım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam İbadete Dair

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat