21.Yüzyıl Okulları İçin Toplam Kalite Yönetimi %17 indirimli Hoşcan En

21. Yüzyıl Okulları İçin Toplam Kalite Yönetimi

ISBN
9789753221368
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
226
Dünya ülkeleri ile her alanda rekabet etme durumunda kalacak olan 21. Yüzyıl Türkiyesi' nin yerinin nerede olacağı, genç nüfusuna sağlayabileceği eğitim olanaklarının kalite düzeyi ile doğrudan bağlantılıdır. Bunu sağlayabilecek iyi Yazının devamı...
12,00 TL
%
20
İndirimli
9,60 TL Kazancınız: 2,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 478541
 

Ürün Özellikleri

Dünya ülkeleri ile her alanda rekabet etme durumunda kalacak olan 21. Yüzyıl Türkiyesi' nin yerinin nerede olacağı, genç nüfusuna sağlayabileceği eğitim olanaklarının kalite düzeyi ile doğrudan bağlantılıdır.
Bunu sağlayabilecek iyi bir eğitim kurumunun temel özellikleri; toplumun değişimine neden olan etkenlere, geleceğe ilişkin vizyonunun ve eğitim kurumlarından beklenen öğrenme gereksinmelerinin kapsamlı çözümlenmesine dayandırılarak belirlenebilir. Bu bir paradigma değişimidir.
Bu nedenle kendisi öğrenmeyi sürdürebilen öğrenen eğitim kurumları, öğrenmeyi teşvik eden bir kurum olarak kalabilmek, sağladıkları eğitim kalitesini sürekli iyileştirebilmek, dolayısı ile tüm insanlığın yaşam kalitesini sürekli ileri götürebilmek için değişen, yaşayan ve gelişerek yarınlara hazır bir kurum olmak durumundadır.
Bu süreçte başarının anahtarı Toplam Kalite Yönetimi' dir.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Hakkında

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,60   
9,60   
×
Kapat